• DJ Nunta Neamt

  Doriti un DJ potrivit pentru nunta, botezul sau petrecerea dumneavoastra?  Nimic mai simplu…
  DJ cu experienta de mai bine de 19 ani, face ca evenimentul d- voastra sa fie placut, cu o gama variata de muzica din toate genurile, fiecare eveniment este special deoarece muzica se pune in functie de invitati!

  O parte esentiala in alegerea Dj-ului pentru nunta, botez sau alta petrecere, o constituie  echipamentul folosit. Dotat cu un echipament profesional de sunet, lumini si baloane, cu un playlist care contine toate genurile muzicale, DJ IULIAN RUGINA va poate oferi o atmosfera perfecta punctand momentele cheie ale petrecerii si facand un adevarat spectacol astfel incat toti cei prezenti sa-si aduca aminte cu placere de evenimentul dumneavoastra. Experienta de 19 ani, colaborarea cu diversi interpreti de muzica usoara si populara, echipamente numai profesionale si de ultima generatie, muzica atent selectionata (peste 25000 melodii)  sunt garantia evenimentului reusit!

  Dispunem de o larga paleta de optiuni in ceea ce priveste evenimentele: nunti, botezuri, majorate, simpozioane, banchete, onomastice, petreceri de firma si orice alt tip de petrecere.

  Dispunem de toata aparatura necesara pentru a acoperi cu sunet orice spatiu destinat petrecerii dvs.! Va oferim o sonorizare de o calitate impecabila si pentru toate gusturile. Ne putem deplasa in toata Zona Moldovei. Succesul este garantat inca o data prin experienta DJ-ului si calitatea si performanta aparaturii profesionale de care dispune!

  www.djnuntaneamt.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>