• Babygo – Haine Copii

  Inainte de a face o comanda de pe www.babygo.ro, parcurgeti cu atentie toate informatiile insotesc produsul dorit pentru a va face o imagine clara si completa si verificati daca produsul corespund necesitatilor dvs. din toate punctele de vedere. Daca totusi detaliile furnizate nu va sunt suficiente, contactati-ne fie pe adresa de e-mail luckytimovt@gmail.com sau la numarul de telefon 0723699625.
  Produsele achizitionate se pot returna conform O.G.130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare,fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zilelucratoare de la primirea produsului .

  Conform legislatiei in vigoare specificate, returul unui produs se poate face numai in ambalajul original si fara a  fi folosit, insotit de toate documentele aferente primite in momentul livrarii  comenzii. Plata transportului de retur revine in exclusivitate clientului.
  In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea lui prin e-mail pentru  stabilirea detaliilor.
  Clientul poate solicita returnarea unui produs pentru inlocuire (marime comandata gresit etc) iar daca produsul nu  mai este pe stoc poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala.Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.Perioada estimata  de rambursare a contravalorii produsului estede cel mult 30 de zile de  la retur. Taxa de transport platita la cumpararea produsului nu se  returneaza.

  www.babygo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>