• Salon Blondy

    Frumusetea incepe in primul rand de la persoanele care alcatuiesc echipa si continua cu cele mai mici detalii alese cu grija pentru crearea unui ambient deosebit, unde sa te relaxezi si sa uiti de toate problemele si de unde sa pleci cu mai multa incredere in tine.

    Grija primordiala fata de client, respectul, seriozitatea si calitatea serviciilor au fost principalele valori inca de la inceputurile noastre, iar ca sa oferim servicii de inalta calitate, noi ne perfectionam continuu participand la diverse cursuri si seminarii atat la noi tara cat si in afara ei. Iubim ceea ce facem si evoluam de la o zi la alta pentru ca tu sa fii multumita!

    Salon Blondy iti ofera o gama larga de servicii: coafor-frizerie, extensii de par, intindere cu Keratina Braziliana, manichiura-pedichiura, unghii tehnice cu design-uri speciale, cosmetica, machiaj, gene fir cu fir si solar cu tuburi de ciocolata.

    www.salonblody.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>