• Gradinita Trenuletul Veseliei Cluj

    Grădiniţa cu Program Prelungit „Trenuleţul veseliei” Cluj-Napoca este amplasată într-o clădire tip casă cu un etaj, ce constituie clădirea -principală a grădiniţei, situată pe str.Câmpeni, nr.3C şi în două clădiri tip casă ce constitue clădirea- structură a grădiniţei, situate în aceeaşi curte pe str.Decebal, nr 50-52.

    Clădirea- principală are 10 săli de grupă, unde îşi desfăşoară activitatea în jur de 250 de copii la program prelungit şi are 2 spaţii generoase de joacă, amenajate cu bănci şi cu aparate pentru joacă.

    Spaţiul este prevăzut cu bucătărie proprie, săli de mese, birouri pentru secretariat, administraţie şi direcţiune, cu sală de şedinţe, cabinet logopedic, cabinet de consiliere şcolară , cabinet medical , diferite spaţii de depozitare, băi, oficii tip bucătărie şi cu centrală proprie.

    Clădirea- structură are 2 săli de grupă unde îşi desfăşoară activitatea în jur de 50 de copii la program normal, şi are o curte unde copii se pot juca în voie. Spaţiul este prevăzut cu săli de depozitare şi băi.

    www.trenuletulveselieicluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>