• Millennium Spy Bucuresti

    Agenția de Detectivi Particulari Millennium Spy funcționeză conform standardelor României, ale Uniunii Europene și Spațiului Economic European, respectă legislația în vigoare, pune în valoare profesionalismul celor care desfășoara această activitate, având dotarea tehnică necesară și se adresează în general tuturor categoriilor de persoane, atât persoane fizice cât și persoane juridice.

    Agenția de Detectivi Particulari Millennium Spy este o firmă din Romania care oferă soluții de intelligence pentru companii și oamenii de afaceri.

    Agenția de Detectivi Particulari Millennium Spy deține licența seria B, nr. 00661 din 16.06.2015 eliberată de Inspectoratul General al Politiei Romane în conformitate cu Legea 329/2003.

    În cadrul societății colaboram foarte bine cu detectivi particulari autorizati de către Inspectoratul General al Poliției Române și care doresc în continuare să-și pună în valoare cunoștințele și profesionalismul dobândite în decursul anilor, ca detectivi particulari.

    www.investigatii-detectivi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>