• Detectiv Filaj

    Pro Investigation TM este o agentie profesionista de detectivi particulari specializata în investigatii, cercetare si supraveghere, cu respectarea stricta a drepturilor si libertatilor cetatenilor, precum si a dispozitiilor legale.

    S-a constituit si înregistrat la Oficiul Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Cluj cu nr. J12/1899/2009, având obiect unic de activitate CAEN 8030 – Activitati de investigatii. Societatea este organizata si functioneaza în baza Legii nr. 329/2003 privind exercitarea profesiei de detectiv particular, precum si a normelor de aplicare ale acestei legi. Poseda Licenta de functionare 312.679, eliberata la 28.10.2009 de Inspectoratul General al Politiei Române, cu seria C.J. nr.00396.

    Colaboreaza cu cabinete de avocatura, birouri notariale, lichidatori judiciari, psihologi, auditori si experti. Agentia asigura prestatii specifice activitatilor detectiviste, în timp real, pe raza judetelor:Cluj, Salaj, Alba, Bistrita-Nasaud, Satu-Mare, Mures, Bihor si Maramures. La cerere Pro Investigation TM efectueaza lucrari la nivel national si international.Este membra fondatoare a Patronatului detectivilor particulari din Romania si coopereaza cu firme de detectivi, la nivel national.

    www.detectiv-filaj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>