Tehnologii & implementare

soft-1Avem o experienta de peste 9 ani in dezvoltarea de aplicatii web, si desktop. In dezvoltarea unui proiect soft urmam etape bine definite precum:

Analiza cerintelor clientului

In aceasta etapa, stabilim impreuna cu clientul obiectivele proiectului si tehnologiile cele mai potrivite pentru a fi utilizate in etapele de proiectare, dezvoltare si testare.

Proiectarea arhitecturii software

Rezultatul etapei de proiectare este o colectie de diagrame UML, si un document ce va cuprinde toate cerintele clientului formulate in termeni tehnici clari, fara ambiguitati. Documentul de proiectare va contine bugetul si timpul de executie al proiectului.

Daca clientul este multumit de proiect, se trece la etapa de implementare efectiva a produsului software.

Implementarea proiectului

In etapa de implementare, folosim tehnologii si principii software de ultima generatie.

Pentru implementarea interfetelor grafice folosim HTML5, CSS3.0, Foundation Framework, Twitter Bootstrap, JQuery, JQuryUI, JQuery Mobile, Gimp 2.8, diferite plugin-uri JQuery.

Pentru implementarea functionalitatilor proiectului, sau back-end, folosim PHP 4 si 5, Java EE si SE, MySQL, NoSQL, XML, JSON.

In marea majoritate, proiectele sunt implementate folosind principii Model View Controller.

Testarea

Pentru testarea proiectelor, folosim tehnici de testare manuala si automata. Asigurarea calitatii produsului software final este unul din scopurile noastre principale, de aceea investim mult in etapa de testare si asigurare a calitatii.

Mentenanta

Dupa finalizarea proiectului, se poate incheia un contract de mentenanta daca clientul considera ca va avea nevoie de modificari ulterioare, cum ar fi: modificarea informatiilor dintr-o pagina, adaugarea unor poze noi, modificarea unor algoritmi de calcul, etc.